Samverkanspartners

Supporta oss gärna!

För att kunna hålla Netweaver är vi beroende av samverkanspartners, stora som små. Vill du vara med och stötta företagandet i Sverige? Kontakta marie.nordstrom@netweaver.se för att som företag få vara med och stödja företagandet i Sverige.

Hur stort är ditt engagemang? Give a little – Gain a lot!

Hovs Hallar

Vår största partner är underbara Hovs Hallar som är beläget mitt i Hovs Hallars Naturreservat och deras utsikt över Kattegatt och Laholmsbukten är vidunderlig. Här upplever du den speciella atmosfär som karaktäriserar och kännetecknar miljön på Bjärehalvön med närheten till vattnet och naturreservatet. Klippformationerna och frihetskänslan ger dig näring för både kropp och själ. Här kommer vi att befinna oss i ett naturreservat som skapats av sol, vind och vatten.

I deras senaste tillbyggnad Havsgården, har de tagit vara på naturen genom grästak, härlig uteplats, inneplats som ger dig känslan av att vara ute och ett alldeles eget vindkraftverk. De odlar dessutom sitt eget korn, som används till bränsle för att värma upp hotellet. Hotelldirektör Jimmy Moritz är en drivande och aktiv kraft inom Netweaver utan vars hjälp allt hade varit mycket svårare!

Vill du synas här med ditt företag? Kontakta Marie och Carina på Netweaver!

Anml dig till vart nyhetsbrev

© Netweaver  All Rights Reserved 2013